Den største guiden til kan jeg få resept uten å oppsøke lege?

InnholdsfortegnelseDe grunnleggende prinsippene for hvordan du bestiller hormoner på nettet – Transgender Map Noen kjente detaljer om reseptbelagte medikamentoppskrift på internett – Healthline

Bilde har du noen gang før blitt fristet til å kjøpe medisinene dine fra en nettbutikk eller et ekstra nettsted? Noen apoteknettsteder opererer lovlig og gir også bekvemmelighet, personlig personvern, prisbesparelser samt sikkerhetstiltak for å kjøpe medisiner.

FDA -varsler om at det er mange risikable nettapotek som hevder å markedsføre reseptbelagte medisiner til dypt reduserte priser, ofte uten å trenge resept. Disse internettbaserte apotekene selger ofte uautoriserte, falske eller på annen måte utrygge medisiner utenfor sikkerhetstiltakene som er overholdt av akkrediterte medikamentbutikker. Mange utrygge online apotek bruker falske “butikker” for å ligne sertifiserte legemiddelbutikker eller for å få deg til å anta at medisinene deres kommer fra land med høye sikkerhetskriterier.

På samme måte kan disse medisinene være falske, utløpte eller på annen måte utrygge for deg og også familiemedlemmer. Akkurat hvordan kan du informere om en https://norge-ed.com/cialis-black-uten-resept/ online medisinbutikk kjører lovlig? FDA’s Be, Safe, RX Web -siden har ressurser så vel som enheter for å hjelpe deg med å gjøre tryggere så vel som mange mer informerte beslutninger når du får reseptbelagte medisiner på nettet.

Er ikke lisensiert i USA og også av ditt State Board of Drug Store. Ikke har en sertifisert farmasøyt på ansatte for å ta opp spørsmålene dine. Send medisin som ser annerledes ut enn det du mottar i den vanlige stoffbutikken din, eller kommer hit i produktemballasje som er ødelagt, skadet, på et internasjonalt språk, har ingen utløpsdag, eller er avsluttet.

Selg detaljene dine til forskjellige andre nettsteder. Disse apotekene markedsfører ofte medisiner som kan være utrygge siden de kan: ha også mye eller for lite av den energiske ingrediensen du trenger for å behandle tilstanden eller tilstanden din.

Få min den ultimate boken om moderne juicing: mer enn 200 fersk … Å jobbe

Ha feil ingredienser eller forskjellige andre farlige forbindelser. Den aktive ingrediensen i en godkjent medisinelement er det som gjør medisinen effektiv for plagen eller tilstanden det er ment å håndtere. Hvis en medisin har ukjente aktive ingredienser, kan det hende at den ikke har den utpekte effekten, kan ha en uventet interaksjon med andre medisiner du tar, kan utløse utrygge negative effekter, eller kan skape forskjellige andre store helse- og velværeproblemer, for eksempel alvorlige allergier.

Det er måter du kan identifisere et sikkert online apotek. Disse medikamentbutikkene: trenger alltid resept på legen. Oppgi en fysisk adresse og telefonnummer i U.S. Ha en kvalifisert farmasøyt på ansatte for å adressere dine henvendelser. Er akkreditert med et statlig apotekstyre. En annen betyr å hjelpe deg med å sikre at du bruker et sikkert så vel som lovlig online apotek er å sjekke legemiddelbutikkens lisens i statens Board of Pharmacy -lisensdatabase ved å bruke områdeenheten på FDAs Be, Safe, RX -nettsted.

“Du kan ha en lege for helsevesenet til å sende ut et manuskript til et online apotek for en påfyllingsordre, men ikke et nytt manus,” uttaler Parker. Hvis du trenger et nytt medikament eller påfyllene dine på en tilbakevendende medisin er ferdig, må du helt sikkert ha en online se for at de skal lage eller gjenopprette reseptene dine, legger han til.

Det er bare en effektiv måte å håndtere en påfylling på, “inkluderer Parker. I dag er det i tillegg en rekke digitale medisinbutikktjenester og også systemer som tilbyr enda mer av en direkte-til-forbruker-metode, inkludert HIMS, hennes, Lemonaid og også strålende, Rx. For mange deler er disse plattformene rettet mot private kunder som søker å spare penger på medisiner for vedvarende forhold, eller for et medikament som er måte å leve drevet som for erektil lidelse, hårtap eller prevensjon, sier Parker Parker.

Menu